legro

3 lækre fiskeretter med friske urter

Der er mange gode grunde til at spise fisk. Fisk er utroligt sundt og indeholder masser af sunde fiskeolier og vitaminer. Spiser man den anbefalede mængde fisk på 350g om ugen, nedsætter man eksempelvis risikoen for blandt andet hjerte-kar-sygdomme og forhøjet blodtryk.

På samme måde er krydderurter også gode kilder til naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter og har en lang række medicinske og forebyggende egenskaber : https://www.legro.dk/5-mirakelkure-med-friske-urter/ Derfor er fisk og krydderurter på mange måder et godt match – og så smager det fantastisk sammen!

Læs videre, og få serveret de bedste opskrifter på fisk med friske urter.

Ovnbagt laks med urter

Ovnbagt laks er en klassiker og en nem og lækker ret, hvis der skal fisk på menuen. Giv laksen ekstra smag ved at marinere den med hvidløg, citron og friske krydderurter, inden den bages i ovnen med sauterede grøntsager.

Find opskriften her : https://www.opskrifter.dk/opskrift/101602-ovnbagt-laks-med-urter

Proteinrige fiskefrikadeller med friske urter

Fiskefrikadeller kan laves på mange måder, og som så meget andet bliver de kun bedre af at få tilsat en håndfuld friske urter. Og denne opskrift kan laves med netop de urter, du bedst kan lide. Så er det bare i gang med at eksperimentere!

Find opskriften her : https://www.opskrifter.dk/opskrift/107312-fiskefrikadeller-med-torsk-og-urter

Torsk rørt med creme fraiche og urter

Træt af fiskefileter og fiskefrikadeller? Prøv en anderledes, let fiskeret, og lav en rørt torsk med creme fraiche og friske urter. Server den på en skive ristet brød med frisk dild og purløg til den næste familiefrokost – men husk at lave en stor portion, for den forsvinder hurtigt!

Find opskriften her : https://www.opskrifter.dk/opskrift/101423-torsk-rørt-med-creme-fraiche-og-urter

Her finder du bl.a. vores produkter

Vær med til at støtte