legro
Bæredygtighed
Energibevidsthed og miljø

Bæredygtighed frem for alt

Bæredygtig teknologi gavner både klima og miljø. Og så er det en nødvendighed for, at kunne skabe de bedste livsbetingelser for kloden fremadrettet.

Legro dyrker energibevidstheden

Med en klar ambition om at blive landets første CO2-neutrale gartneri har vi investeret massivt i genanvendelse og bæredygtig energi, såsom biogas og vindstrøm. Faktisk bliver hele 87 % af alt affald på gartneriet genanvendt i en eller anden form.

Gødnings- og spulevand samles i et lukket opsamlingssystem, hvor det renses og genbruges. Det har blandt andet hjulpet os til at kunne reducere det samlede vandforbrug betragteligt. Og det er bare begyndelsen.

Vi bruger ingen sprøjtemidler, men går i stedet naturens vej med hjælp fra nyttedyr som angriber skadegørere som f.eks. lus.

Vi benytter emballager der både belaster miljøet mindst muligt og samtidigt er grundigt gennemtænkte, så vi kan minimere madspild både hos os, i butikken og derhjemme hos slutbrugeren.

Legro – et valg med grønne aftryk

Hos Legro anser vi hygiejne som en tillidssag. Vi har ikke haft en eneste tilbagetrækning nogensinde i hele virksomhedens historie, som går helt tilbage til 1958.

Resultatet er et sundt og rent produkt med lang holdbarhed og masser af smag. Vores urter lever op til de højeste og strengeste kvalitetskrav. Legro tilbyder et af markedets bredeste sortimenter af sæsonens grønt tilpasset den enkelte kundes behov.

Vi er ret stolte af vores produkter. Og vi håber, at du også vil være stolt af at servere dem.

Her finder du bl.a. vores produkter

Vær med til at støtte