legro

Denne krydderurt kan dulme stress

Langt de fleste oplever følelsen af stress til tider. Og selvom det er svært at undgå, kan det let gå ud over vores humør og trivsel. Men heldigvis findes der effektive metoder til at bekæmpe stress – også på helt naturlig vis.

Urters helbredende egenskaber

At urter besidder helende egenskaber er næppe en hemmelighed. Og særligt citronmelisse er kendt som lidt af en mirakelurt.

Ud over sin friske citrussmag og -duft har citronmelisse nemlig også en beroligende effekt på sind og krop, der både kan berolige nerverne, lette angst og reducere stress.

Plej krop og sind med en hjemmelavet urtete

En te brygget på friske urter er god for kroppen. Og når næsen opfanger aromaerne, sender nervesystemet signaler direkte til den emotionelle del af hjernen. På den måde kan urtens beroligende egenskaber hjælpe med at mindske hjernens opfattelse af stress og angst.

Prøv en kop te brygget på frisk citronmelisse, hvis du går og føler dig nedtrykt eller stresset.

I vores indlæg her kan du læse, hvordan du laver din egen urtete og finde forskellige opskrifter: https://www.legro.dk/saadan-laver-du-din-egen-urte-te/

Aromaterapi med æteriske olier

Du kan også forsøge dig med aromaterapi med ekstrakt fra urter som citronmelisse, kamille eller lavendel. Der er mange måder, du kan bruge æteriske olier til at slappe af; fra massageolier til bade eller i en diffuser.

Find flere mirakelkure med friske urter her : https://www.legro.dk/5-mirakelkure-med-friske-urter/

Her finder du bl.a. vores produkter

Vær med til at støtte