legro

Nemme hverdagsretter med friske krydderurter

Nogle gange må det gerne være nemt. Derfor har vi her samlet en række nemme retter, du kan kaste dig over på en travl hverdag, og som samtidig giver anledning få brugt den rest friske urter, du måtte have stående.

Proteinrig røræg med røget laks og frisk purløg

Røræg behøver ikke være forbeholdt morgenmad og brunch. Tilsæt lidt røget laks, og top med frisk purløg, så har du et nemt og sundt aftensmåltid med højt proteinindhold.

Find opskriften her.

Lynstegt wokret med kylling og basilikum

Lad dig ikke skræmme en den lange ingrediensliste – mange af dem har du sandsynligvis allerede i hjemmet. Denne lette wokret med kylling og grøntsager er nem at tilpasse efter hvor mange munde, der skal mættes, og kan hurtigt kastes sammen på en hverdagsaften. 

Find opskriften her.

Tortilla med kartoffel og purløg

Kødfri aftensmad i dag? Prøv en anderledes tortilla med kartoffel toppet med frisk purløg. Hurtigt og let til en hverdagsaften og stadig fuld af proteiner. 

Find opskriften her.

Frisk pasta med cherrytomater, gedeost og urter

En god, frisk pasta behøver ikke mange ingredienser for at blive til et lækkert måltid. Keep it simple med cherrytomater, gedeost og frisk persille og mynte, og så er der mad på 15 minutter. Lettere bliver det ikke. 

Find opskriften her.

God fornøjelse!

Her finder du bl.a. vores produkter

Vær med til at støtte