legro

Wellness og skønhedspleje med friske urter

Friske urter er perfekte til wellness og skønhedsbehandlinger. Med deres antiinflammatoriske, healende og styrkende egenskaber har urter en helt særlig effekt på hud, hår og krop. Og modsat mange industrielle kosmetikprodukter indeholder urter ingen konserveringsmidler eller anden kemi. 100% naturligt. 

Disse urter bør du prøve

Basilikum
Basilikum er velegnet til ansigtsrensning og kan bruges til at revitalisere huden. Urten kan også hjælpe med at fjerne skæl og hovedbundsirritation. Prøv at tilsætte friske basilikumblade i en skål vand, og lad det trække. Brug så vandet til at rense ansigtet eller håret. 

Citronmelisse
Citronmelisse har astringerende egenskaber, som kan hjælpe med at behandle fedtet hud og hår. Ligesom med basilikum kan du blande de friske blade med varmt vand for at lave en frisk hår- eller ansigtsrens.

Mynte
Mynteblade kan bruges til at give en kølig, forfriskende følelse til wellness-aktiviteter i hjemmet. Bland dem i olier eller vand, og lad dem tilføre friskhed til din hårrensning eller ansigtstoner. 

Salvie
Salvie har også stærke antistringente egenskaber. Hvis du har brunt eller mørkt hår, kan du desuden bruge salvie til at give håret en dybere, mørkere farve.

Timian
Timian er velegnet til hårrensning takket være urtens evne til at lindre fedtet hovedbund og skæl. Du kan også bruge vand med timian i til at behandle acne og mildne symptomerne.

Find mange flere mirakelkure med friske urter her

Her finder du bl.a. vores produkter

Vær med til at støtte